2011 KPSS-2 Tercihleri ile İlgili Sorularınızı Sorun Cevaplayalım

Sitemiz yönetimine gelen yoğun sorular üzerine, bu sorulara genel anlamda cevap verme gereği duyduk. Ortaöğretim ve Önlisans mezunları memur adayları aşağıdaki yorum kutucuğundan sorularını kısa, anlaşılır ve öz bir şekilde yazdıkları takdirde, alanında uzman site editörlerimiz olabildiğince sorularınızı cevaplamaya çalışacaktır. Cevaplar ayrı bir konu halinde sitemizde yayınlanacaktır ve facebook adresimizde de ilan edilecektir. Sorularınıza cevaplar yorum olarak değil, bizzat yeni bir konu açılarak verilecektir. Sizler de takdir edersiniz ki her soruya cevap verebilmemizin mümkünü yoktur. Soruların genel anlamda yoğunlaştığı hususlar sizlerin sayesinde tespit edilerek bu sorulara genel anlamda cevap verilecektir.

Ayrıca bu sayfada yine herkes bilgi sahibi olduğu konularda cevaplar yazarlarsa, diğer memur adaylarına da yardımcı olmuş olacaklardır….

—————————————————-

Yorumlara Göre Cevaplanan Sorular:

ABD, En Az 3000 Dolar Maaş ile çalıştıracağı 50 Bin Göçmen İşçi Alacak.ABD’de Yaşama Fırsatı. İşte Ayrıntılar ve Başvuru Formu

310 thoughts on “2011 KPSS-2 Tercihleri ile İlgili Sorularınızı Sorun Cevaplayalım

  • 17/12/2013 tarihinde, saat 15:53
    Permalink

    1.çocuk gelişimi bölümünden lise mezunuyum ve çocuk gelişimi ön lisans mezunuyum. Lise diplomamla kpss ye başvuru yapabilir miyim yoksa önlisans ile mi başvurabiliyorum yalnızca.
    2. ön lisans mezunlarına kadro veriliyor mu? en son ne zaman kaç kadro aldı?

    Yanıtla
  • 24/11/2013 tarihinde, saat 23:03
    Permalink

    ya benim kpss sınavına gırış on lisans ama ön lisans bitmedi orta oğretimden tercih yapa bilirmiyim ne olur cvp verin

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir