2013 LYS Başvuruları Nasıl Yapılacak

2013 LYS başvuruları 22 Nisan Pazartesi günü başlıyor.  4 yıllık bir üniversite hayali kuran yüz binlerce aday 22 Nisan 2013 Pazartesi ile 29 Nisan 2013 tarihleri arasında LYS başvurularını yapacaklar. LYS başvuruları nasıl yapılacak ? işte 2013 LYS Başvuru rehberi :

forumdoldur

LYS’ye İnternet Üzerinde Bireysel Olarak Başvuru Yapılabilir

LYS’ye başvuru yapmak isteyen adaylar bireysel ya da başvuru merkezleri aracılığı ile LYS’ye başvurularını yapabileceklerdir. İnternet üzerinde ÖSYM’nin aday işlemleri sisteminden bireysel olarak başvuru yapmak isteyen adayların son 2 yıl içerisinde ÖSYM’nin yapmış olduğu herhangi bir sınava başvuru yapmış olması şart, çünkü ÖSYM’deki fotoğraf ve bilgilerin güncel olması gerekiyor. 2013 LYS’ye başvuru yapacak olan adaylar aynı zamanda 2013 YGS’ye de girmiş olduklarından başvuru merkezlerine gitmeden de internet üzerinde kendileri başvuru yapabilirler. Ancak, bilgisayar(internet) kullanımı konusunda tecrübesi yeterli olmayan kişilerin başvuruları başvuru merkezleri aracılığıyla yapılması önerilir. LYS başvvuruları nasıl yapılır 2013, ÖSYM LYS başvuru rehberi

Bankaya Para Yatırdıktan Sonra Başvuru Yapılacak

2013 LYS sınav başvuru ücretini ilgili bankalara yatırdıktan sonra LYS başvurusunu yapabilirsiniz. Anında sisteme işlendiği için bankaya para yatırdıktan sonra beklemenin gereği yok, derhal başvurunuzu yapabilirsiniz. Banka yerine ÖSYM üzerinden kredi kartı ile de ödeme yapmak mümkün.

2013 LYS Başvurularında Son Gün 29 Nisan

LYS başvuru süresi 29 Nisan 2013 Pazartesi günü sona ereceğinden adayların başvuru işlemlerini son güne bırakmamaları önemle hatırlatılır.

2013 LYS başvurusu İle İlgili Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

One thought on “2013 LYS Başvuruları Nasıl Yapılacak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir