aishwarya rai biyografisi

Cumartesi, 4 Şubat 2012, 14:59 | Bilgi Paylaşımı | 0 Yorum
by admin

Aishwarya Rai, 1 Kasım 1973’te Mangalore Hindistan’da dünyaya gelmiştir. Bollywood’da ve Hollywood’da çalışan sinema oyuncusu. 1994 Dünya Güzellik Kraliçesi. Aishwarya Rai, ülkesinde de En Çok Arzu Edilen 2. Kadın (2006) seçilir. Hintli aktör Abhishek Bachchan ile evlidir.

Filmografi:
-Shanghai (2011) – Açıklandı
– Action Replay (2010)
– Guzarish (2010)
– Endhiran (2010)
– Ravaan (2010)
– Pink Panther 2 (2008)
– Jodhaa Akbar (2008)
– Bhopal Movie (2008)
– Singularity (2008)
– Journey Across India (2007)
– Sarkar Raj (2007)
– The Last Legion (2007) (Bollywood değil)
– Guru, (2007)
– Umrao Jaan (2006)
– Singularity (2006)
– Dhoom 2 (2006)
– Saamna (2006)
– Racing the Monsoon (2006)
– Chaos (2006)
– Windfall (2006)
– Provoked (2005)
– Mistress of Spices (2005)
– Bunty Aur Babli (2005)
– The Heart of India (2005)
– Shabd (2005)
– Raincoat (2004)
– Bride and Prejudice (2004)
– Kyun…! Ho Gaya Na (2004)
– Khakee (2004)
– Choker Bali (2003)
– Kuch Naa Kaho (2003)
– Dil Ka Rishta (2003)
– Shakti: The Power (2002); sadece dans
– 23rd March 1931: Shaheed (2002); sadece dans
– Hum Kisise Kam Nahin (2002)
– Hum Tuhare Hain Sanam (2002); kısa görüntü
– Devdas (2002)
– Albela (2001)
– Sanam Tere Hain Hum (2000); kısa görüntü
– Mohabbatein (2000)
– Dhaai Akshar Prem Ke (2000)
– Hamara Dil Aapke Paas Hai (2000)
– Josh (2000)
– Kandukondain Kandukondain (2000)
– Mela (2000)
– Ravoyi Chandamama (1999)
– Taal (1999)
– Hum Dil De Chuke Sanam (1999)
– Aa Ab Laut Chalen (1999)
– Jeans (1998)
– …Aur Pyar Ho Gaya (1997)
– Iruvar (1997)
– Mamagaru (1991)

aishwarya rai biyografi aishwarya rai kimdir aishwarya rai hayatı aishwarya rai filmleri aishwarya rai hakkında bilgi aishwarya rai biyografi Aishwarya Rai, 1 Kasım

Yorum Yazın

Sponsorlu bağlantılar

 

Son Yorumlar

İletişim

Sitemiz ile ilgili olarak görüş,öneri ve şikayetler ile reklam teklifleri için eokulegitim[at]gmail.com e-posta adresimizi kullanabilirsiniz.