Ali Sunal Kimdir Hayatı

Pazartesi, 30 Ocak 2012, 17:25 | Bilgi Paylaşımı | 0 Yorum
by admin

Ali Sunal 22 Eylül 1977 İstanbul doğumludur.Ali Sunal iyi bir tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur.

Ali Sunal Yeditepe Üniversitesi’nde İşletme eğitimi gördü.Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı.Ali Sunal Sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Halen Tiyatro İstanbul bünyesinde görev yapmaktadır.Ali Sunal, Kemal Sunal’ın oğludur.

Ali Sunal’ın Filmografisi

  • Benim Annem Bir Melek – 2008
  • Sana Mecburum – 2007
  • Kısık Ateşte 15 Dakika – 2006
  • Kanlı Düğün – 2005
  • Sayın Bakanım – 2004
  • Okul – 2003
  • Banka – 2002
  • En Son Babalar Duyar – 2002
  • Fosforlu Cevriye – 2000
  • Propaganda (film) – 1999
  • Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey – 1995
  • Şaban ile Şirin – 1995

Ali Sunal Biyografi Ali Sunal Biyografisi Ali Sunalın Hayatı Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Biyografi Ali Sunal 22 Eylül 1977 yılında İstanbul’da doğdu

Yorum Yazın

Sponsorlu bağlantılar

 

Son Yorumlar

İletişim

Sitemiz ile ilgili olarak görüş,öneri ve şikayetler ile reklam teklifleri için eokulegitim[at]gmail.com e-posta adresimizi kullanabilirsiniz.