Alper Kul Kimdir Hayatı

Pazartesi, 30 Ocak 2012, 17:15 | Bilgi Paylaşımı | 0 Yorum
by admin

Alper Kulun Ailesi Trabzonlu olmasından dolayı nüfus cüzdanına babası Trabzon yazdırmıştır. Alper Kulun Asıl doğum yeri Süleymaniye’dir.MSM’den sonra eğitimini Indiana Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlayan sanatçı, Şehir Tiyatroları, DOT, IUSB (ABD), BKM gibi oluşumlarda oyunculuk yaptı. Alper Kul Cesitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Broadway geçmişinde sahnelenen en uzun tek kişilik oyun olan Caveman’ı (Mağara Adamı) Türkiye’de sahneye tasidi.

Alper Kul Filmografisi

Flygtningen (Film Danemark) – 2008
Ugarit (Film-USA) – 2007
Sessiz Gemiler – 2007
Gölge (film) – 2007
Kader (film) – 2006
Aşka Sürgün – 2005
Çemberimde Gül Oya – 2004
Kazık – 2002
Kınalı Kar – 2002
Yılan Hikayesi – 1999
Hamam- 1997
Gurbetçiler – 1996

Alper Kulun Rol Aldığı Oyunlar

  • Yavru Kuşlar – 1999
  • Red Kit – 1994
  • Şeksi Oyun – 1995
  • The Learned Ladies – 1996
  • The American Buffalo – 1997
  • The Velveteen Rabbit – 1997
  • Waiting For The Parade – 1998
  • Barış – 1998
  • Troya’lı Kadınlar – 1998
  • Ölüm ve Oyun – 1999
  • Midas’ın Kulakları – 2004
  • Azizname – 2002
  • Böcek – 2006
  • İki Kişilik Bir Oyun – 2007
  • Caveman (Mağara Adamı) – 2009
  • Babamin Oglu – 2010-2011

Alper Kul Kimdir Alper Kul Alper Kul Hayatı Alper Kul Biyografi Alper Kul Kimdir Alper Kulun Ailesi Trabzonlu olduğundan nüfus cüzdanına babası Trabzon

Yorum Yazın

Sponsorlu bağlantılar

 

Son Yorumlar

İletişim

Sitemiz ile ilgili olarak görüş,öneri ve şikayetler ile reklam teklifleri için eokulegitim[at]gmail.com e-posta adresimizi kullanabilirsiniz.