Alpha Blondy Kimdir Hayatı

Salı, 7 Şubat 2012, 14:49 | Bilgi Paylaşımı | 0 Yorum
by admin

Alpha Blondy 1 Ocak 1953’de doğmuştur. Genelde şarkı sözlerinde radikal ve politik söylemler barındıran Batı Afrika’da bir ülke olan Fildişi Sahili kökenli reggae sanatçısı.

Diskografi 

1982: Jah Glory
1984: Cocody Rock!!!
1985: Apartheid Is Nazism
1986: Jerusalem
1987: Revolution
1989: The Prophets
1992: Masada
1993: SOS Guerres Tribales
1993: Live Au Zénith (Paris)
1994: Dieu
1996: Grand Bassam Zion Rock
1997: Best Of
1998: Yitzhak Rabin
1999: Elohim
2001: Blondy Live Paris Bercy
2002: Merci
2005: Akwaba
2007: Alpha Blondy – Jah Victory

Alpha Blondy Kimdir Alpha Blondy Kim, Alpha Blondy hayatı Alpha Blondy hakkında bilgi, Alpha Blondy Diskografi Alpha Blondy

Yorum Yazın

Sponsorlu bağlantılar

 

Son Yorumlar

İletişim

Sitemiz ile ilgili olarak görüş,öneri ve şikayetler ile reklam teklifleri için eokulegitim[at]gmail.com e-posta adresimizi kullanabilirsiniz.