Cemal Hünal Biyografisi

Salı, 7 Şubat 2012, 14:47 | Bilgi Paylaşımı | 0 Yorum
by admin

Cemal Hünal 2 Ekim 1976’da İstanbul’da Dünyaya gelmiştir.
Türk dizi sinema ve tiyatro oyuncusudur.

Saint Benoit Fransız Lisesi’nin ardından Los Angeles Ucla Extension’da Santa Monica Collage’da ve London Film School’da tiyatro ve sinema eğitimi almıştır. Amerika Birleşik Devletleri’nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır. Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak görev yaptı.


Filmografi

Dizi

* Asi ( 2007-2009) – Kerim
* Kış Masalı (2009) – Ali Murat
* Adanalı (2010) – Alex

Film

* Ulak (2007) – Ulak İbrahim
* Issız Adam (film) (2008) – Alper
* Romantik Komedi (2009) – (2010) – Mert

Cemal Hünal kimdir, hayatı Cemal Hünal kim, Cemal Hünal hakkında bilgi Cemal Hünal filmleri, Cemal Hünal dizileri Cemal Hünal biyografi, Cemal Hünal hayatı Cemal

Yorum Yazın

Sponsorlu bağlantılar

 

Son Yorumlar

İletişim

Sitemiz ile ilgili olarak görüş,öneri ve şikayetler ile reklam teklifleri için eokulegitim[at]gmail.com e-posta adresimizi kullanabilirsiniz.