Makaleni ya da Sorunu Yaz Gönder Hemen Yayınlansın

Yazdıklarınızın binlerce kişi tarafından okunmasını ister miydiniz ?

Dilediğiniz bir konu hakkında bilgi paylaşımı ya da eleştiri makalenizi yazabilirsiniz. Ya da bir konu hakkında bilgi almak için sorunuzu yazabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece yazım/noktalama işaretleri ile edep kuralları çerçevesinde aşağıdan yazınızı yazıp göndermek. Yazınız dakikalar içerisinde sitemizden ve 100 bin üyeye sahip Facebook sayfamızdan yayınlanır. Makaleniz ya da sorunuz çok kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından okunmuş ve yorumlanmış olur. Kurallara uyan her türlü yazı istisnasız yayınlanır. (Not: yazı başlığı konulması şarttır./yazınızın ilgi görmesi için içeriği hakkında detaylı bilgiler vermelisiniz)

[quick-post-page]

18 thoughts on “Makaleni ya da Sorunu Yaz Gönder Hemen Yayınlansın

  • 05/09/2015 tarihinde, saat 13:16
    Permalink

    Okulumuz hakkında vermiş olduğunuz taban ve tavan puanlar yanlıştır. Sizinle irtibata geçmek istiyoruz fakat iletişim bilgilerinize ulaşamıyoruz. Bilgimiz dahilinde olmayarak verdiğiniz verileri düzeltmediğiniz takdirde yasal işlemlere başvurulacaktır.

    Yanıtla
  • 12/12/2014 tarihinde, saat 20:21
    Permalink

    Soğuk demirciyim. Firmanızla çalışmak isterim

    Yanıtla
  • 30/08/2013 tarihinde, saat 02:24
    Permalink

    SELAM BEN ŞANLIURFADAN NAZIME KAYA 2 ÇOCUK ANASIYIM KOCAM BENIVE ÇOCUKLARIMI BIRAKIP BIR KADINLA KAÇTI GITI BIZLERE ELINI UZATAN VE BENI NIKAHINA ALAN HUSEYIN VARDI AMA ODA SUAN ÇOK PERISAN.OLMUS ALLAH RIZASI IÇIN SIZDEN YARDIM BEKLIYORUM.0***3850014.SAYGILARIMLA

    Yanıtla
  • 11/07/2013 tarihinde, saat 15:45
    Permalink

    Ben üniversite tercihi yapmak için okula gittim. (Anadolu teknik çıkışlıyım) 474.8 kadar Orta Öğretim Başarı Puanım var. Ayrıca el becerilerim iyidir. İki senelik istediğim üniversiteye geçebilme şansına sahibim. Lakin arasında kaldığım 3 başlık var. Benim için hangisinin daha iyi olduğu konusunda fikirlerinizi söyler misiniz? Şimdiden teşekkürler.
    1. Bilgisayar Programcılığı
    2. Basım ve Yayın Teknolojileri
    3. Bilgisayar Teknolojileri

    Yanıtla
  • 10/06/2013 tarihinde, saat 15:40
    Permalink

    2006 yili okulu biraktim kayit sildirme yada dondurma yapmadim
    kayit yenilimede yapmadim su anda kayit yaptirabilirmiyim

    Yanıtla
  • 06/06/2013 tarihinde, saat 12:50
    Permalink

    Bu senenin 2. yarısı yani bu zamanlar taktir almak 87 den gelecek diyorlar doğrumu lütfen soyleyin.Acil.!

    Yanıtla
  • 26/05/2013 tarihinde, saat 18:08
    Permalink

    kıyafet serbestliği
    Öğretmenler okul kıyafeti giyin yoksa tutanak tutarız diyorlar. formalar çok kalın ben serbest kıyafet giyinmek istiyorum.Okulumun adı TOKİ BAŞAKŞEHİR İMAMHATİP ORTA OKULU.

    Yanıtla
  • 16/04/2013 tarihinde, saat 17:05
    Permalink

    Atatürk’ün kişilik özelliklerini uzun bir biçimde açıklarmısınız? 20 madde veya daha fazla bir biçimde
    Not:6-7-8 inci sınıflara uyarlı olabilirse sevinirim olmazsada canınız saolsun :)

    Yanıtla
  • 02/04/2013 tarihinde, saat 02:45
    Permalink

    21 gün devamsızlığım var öğretmen anneme 21 gün dolarsa kalır demiş lütfen şimdi cevap verin yarın okula gitmeye korkuyorum:-(

    Yanıtla
    • 18/04/2013 tarihinde, saat 22:30
      Permalink

      Gerçekten çok güzel bir site.Başarılar dilerim

      Yanıtla
    • 18/04/2013 tarihinde, saat 22:31
      Permalink

      Fena kalırsın hemde Öğrenci…

      Yanıtla
  • 23/03/2013 tarihinde, saat 14:49
    Permalink

    lys bölüm hakkında benim oglum sözelci sınavda sadece sözel olan sorularımı yapacak cevabı hemen verirseniz iyi olur.

    Yanıtla
  • 16/02/2013 tarihinde, saat 13:38
    Permalink

    Başlık; Kültür Varlıklarını Korumak.
    Merhaba Arkadaşlar
    Ben size Alanya,dan yazıyorum. Başlık’tada belirttiğim gibi, Kültür varlıklarıyla vatandaş ve öğrenci olarak son derece ilgiliyim.
    Size gözlemlerimi anlatmak,yaşadığım Kültürden bi’ haber insan ve kurum yöneticileriyle(Devletin yetkili organlarını kastediyorum) mücadeleme ortak olmanız dileğiyle;
    Arkadaşlar, Kültür varlığı demek insan ve toplulukların yaşadıkları tabiatta ve dönemlerde
    doğa ve bitki örtüsü, yaşadıkları coğrafyanın koşulları ile mücadelelerini, hayatta kalmak için çaba, ilimsel ve bilimsel araştırmaları sonucu yerleştikleri dönemde yaptıkları işler ve uğraşılarının günümüze ışık tutmakta olduğunu tüm Dünyada ne kadar önemli olduğu artık daha bir önemle incelenmekte, ve koruma altına alınmaktadır.Ülkemizde,de bu konuların uzmanlık alanları Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu olarak bir Bakanlık Kurulmuştur.
    Asıl sorunda burada başlamaktadır. Yapılan Antik dönem kazılarının yanı sıra o bölgede yaşamış ve yaşamaya devam eden insanların Koruma alanı içinde kalan yada kalmayan mülkleri yeteri kadar korunmadığı gibi birde yıkılmaya terk edilmişlerdir.Bununla ilgili belediyeler yalnızca bu kültür mirası evlerin etrafına,”Dikkat yıkılabilir” tabelası asmakta, hiçbir işlem yapmamakta adete yıkılması için dua etmektedir.Alnya merkez’de kaç tane ev sayabilir ilgililere gösterebilirim.gerçek anlamda kültür varlığı olan bu evler, merkezde kalmış eğer kendiliğinden yıkılırsa yerine bina yapıp çok büyük rant elde edeceklerdir.Belediye Kültür varlığını Koruma işini şehirleşme paralelinde tutamamakta ,bu duruma göz yummayarak bu evleri sahipleri ile işbirliği dahilinde çözüme kavuşturmalı, Kültür varlıklarını Korumalıdır.Siyasi rant ve kişilere özel tutum ve davranışlardan kaçınmalı, her platformda söylev haline gelen ”Eşitlik İlkesine uymalı, aynı hassasiyetle vatandaşına hizmet vermelidir. Bu yazımı şansım olur da Sayın Kültür Bakanımız okur ve ilgilenirse o kadar çok bu konularda vereceğim ve yaşıyor olduğum olayları Anlatmayı Kültür yozlaşmasının ve çarpık yapılaşmanın birinci düşmanı olarak çözüm için gereken Baskıyı il, ilçe ve benzeri yerlerde yapmak için taraf toplamalı , vatandaşı aydınlatmalı, geleceğimizi kurup, şehirleşirken, Kültür ve varlıklarını yok etmiş aç gözlü bireyler olarak Tarihini yok etmiş,Zavallı insan kümesi durumuna düşmeyelim. Unutulmamalıdır ki; Tarihleri Tarih yapan insan ve yaşadığı döneme saygı duyarak koruyan, sürdüren ve bunun için kurulan Tabiat ve kültürün hizmetinde olması gerekenleri bilinçlendirmek, uymayanları yasal ve hukuksal yollarda dahil olmak üzere Devlet’in Zorlayıcı gücü ile gereğini yapmak, Kültür Varlıklarının ve insanların yaşadıkları ebeveynlerine ait büyük yada küçük evlerini, bahçelerini düzenleme ve korumaları için duruma göre bedelsiz yada bedelli olarak yardım edilmeli, Kültürün yalnızca antik yada daha yakın tarihle etiketlendirilmesi değil’ yakın tarih olan Osmanlı, son dönem varlıklarını da
    koruma altına alınıp geleneksel yada tarihi ayrım yapılmadan Devlet ve ilgili birimi olan kültür bakanlığı bu yönde adımlar atarak 100 150 200 yıl önceden olan eski taş yada kagir evleri de koruma altına alarak teşvikten yararlandırarak asıl sahiplerini de korumaya alarak kültür varlık ve eski ev sanayi’ne geri dönüşü sağlayarak asli görevini artık üstlenmesini, son derece Sağlıklı üretim olan el ve tezgah dokumacılığını teşvik etsin,
    Bunun yanı sıra çoğalan nüfus oranına paralel olarak evlerde mevsiminde sağlıklı ve organik gıda üretimini eskiden olduğu gibi yapan insanlara destek olunması, bu cihet’le eski evlerle birlikte bu insanlarında korumaya alınması,Bilgi ve becerilerini yeni kuşaklara sevdirmesi ve devamlılığını sağlaması için özel teşviklerin bölge belediyelerinin ve kültür bakanlığının çaba ve öngörülerine ihtiyaç vardır.
    Tüm yazımı okuyan Kültür Varlıklarının değerini bilen, onlara yalnızca taş yığını ve para getirisi olarak bakmayan Dostlara ihtiyacımız vardır. selamlarımı iletir,konuyla ilgili Destek mesajlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.

    Saygılarımla

    Yanıtla
  • 30/01/2013 tarihinde, saat 19:08
    Permalink

    öyle bir yerdeyz ki insanlar tarafından dışlANAN bir yerdeyiz iyi bir üniversitey gidememenin en büyük engeli lan güneydoğudayız.. çok şükür aç değiliz açıkta değiliz keyfimiz yerinde lakin çok şey vrdırki hiçbir zaman açıklanamayacak daha doğrusu açıklansada anlaılmayak şeyler.. bunları söylememin nedeni böyle güzel notlar verip azda olsa sayenizde kendimizi bir adım daha ileriye atabiliyoruz.. zehra..

    Yanıtla
    • 22/03/2013 tarihinde, saat 09:47
      Permalink

      bu sorunun cevabını cok aradım ama bulamadım.Benim 17 güne yakın bir devamsızlığım var.Sizce kalırmıyım? 8.sınıfa gidiyorum kalma varmı? cevabınızı bekliyorum.

      Yanıtla
      • 16/04/2013 tarihinde, saat 17:08
        Permalink

        Hayır kalmazsın çünkü 21 gün devamsızlık hakkın vardır.ama 21 günün sonunda yani 22. günde para cezası 1000Tl den başlıyor sonra yine gelmezsen aileden birine hapis (hapise emin değilim) ama kesinlikle para cezası var

        Yanıtla
      • 20/05/2013 tarihinde, saat 21:16
        Permalink

        6 ıncı sınıfta kalma varmı zayıfım var 3 tane korkuyurum okula gitmeyi nolur süyleyin

        Yanıtla
        • 17/01/2014 tarihinde, saat 07:54
          Permalink

          Okula gitmen 2veya1ay olduysa okulda kalmazsın

          Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir