2011 2012 Eğitim Öğretim yılı başlıyor. Haliyle öğrencilerin sınav telaşı da başladı. 2012 yılında SBS ‘ye ( Seviye Belirleme Sınavı) girecek 8. sınıf öğrencilerinin en çok merak ettiği konulardan biri de 2012 yılı 8. Sınıf SBS sorularının nasıl olacağı. 2011 yılına göre daha mı kolay olacak yoksa daha mı zor ?sbs 2012 8. Sınıf SBS’de nerelerden, hangi konulardan soru çıkacak? Hemen kısa bir bilgi verelim:
2012 8. Sınıf SBS (Seviye Belirleme Sınavı ) 9 Haziran 2012 Cumartesi günü yapılacak. 2012 yılında sınava girecek olan 8. sınıf öğrencileri SBS’de sadece 8. sınıf konularından sorumlu olacaklar. 2012 SBS Sorularının zor mu ya da kolay mı olacağı konusuna gelirsek. Sınavın zor ya da kolay olması gibi bir ayrıntıya girmek zaten gereksiz. Çok zor da olsa çok kolay da olsa , önemli olan sizin diğer rakiplerinizden daha yüksek puan almanız. Sınav kolay da olsa zor da olsa herkes için, zor ya da kolay olacaktır. 2012 SBS Soruları ve Cevapları Cevap Anahtarı sınavdan sonra bu sayfada olacak.
Ayrıca bilindiği üzere 2012 ‘de 7. sınıflar için SBS yapılmayacak. Sadece 8. sınıflar için yapılacak.
2011-2012 SBS Lise Taban Puanlarını Görmek İçin Buraya Tıklayın
2012 SBS ile ilgili bu sayfamızı takip edin ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum kutucuğundan düzgün bir Türkçeyle lütfen yazınız. 2012 SBS ‘ye Girecek Olan Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz. :)
Bu Konu Hakkında Soru Sormak ve Anında Yorum Yapmak İçin Buraya Tıklayın
| Bu konuyla ilgili haberlerden anında haberdar olmak için facebook adresimizi beğenin Gelişmeler adresinize gelsin.. |
|

ben 7.sınıfa gidiyom… inş.güzel bir liseye giderim
İnşallah iyi liselere gideriz hepimiz dua edin :D
hepimiz iyi liselere gideriz inşallah
nden bu kadar zor soruyorsunuz
ya ben atatürk sağlık meslek lisesini çok istiyorum radyoloji bölümünü eğr bundan 460 civarı alırsam giriyorum Allahım lütfennn!!!!
allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar
Arkadaşlar herkese basarılar dilerim. Ve Mine arkadaşımızın dediği gibi Allah herkesin gönlündeki liseyi nasip etsin.
herkese başarılar dilerim allah herkesin yardımcısı olsun….
nden herkes aynı cevabı veriyor anladık altı üstü bir sınav olacağız. biliyorum herkes için önemli bir sınav ama hep baskı olursa başaramayız
allah herkezin gönlündeki liseyi nasip etsin:)
matematik soruları zambak denemelerindekilerine benzeyecek diyorlar doğru mudur? :)
Allah herkes için sbs yi hayırlı kılsın atkadaşlar hepinize başarılar! :D